Η Ομάδα

Γενικά

Η K&I Creative Learning δημιουργήθηκε από μια ομάδα ατόμων με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης, των νέων τεχνολογιών και της ηλεκτρονικής μάθησης (e-learning). Μια δημιουργική παρέα εκπαιδευτικών, πληροφορικών και ειδικών εκπαιδευτικής τεχνολογίας ένωσαν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν την αποτελεσματικότερη πρόταση στο χώρο της ηλεκτρονικής μάθησης στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εξερευνήστε τις υπηρεσίες μας για να μάθετε περισσότερα.

Εξειδίκευση

Με πάνω από 8 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του e-learning, η ομάδα της K&I Creative Learning μπορεί να προσφέρει εξειδίκευση και τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου, προτείνοντας αποτελεσματικές τεχνολογικές λύσεις για τη διαχείριση ηλεκτρονικών τάξεων και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, τη διαχείριση και οργάνωση εκπαιδευτικών οργανισμών, το σχεδιασμό σύγχρονων δυναμικών ιστοσελίδων προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε πελάτη, καθώς και τη συμβουλευτική και καθοδήγηση οργανισμών για την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών.

Στόχοι

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τα σχολεία, φροντιστήρια, κολέγια και κάθε είδους εκπαιδευτικό οργανισμό να επιτύχουν την ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών της ηλεκτρονικής μάθησης στον τρόπο λειτουργίας τους για τη μεγιστοποίηση της επίτευξης των μαθησιακών στόχων. Προτείνοντας ολοκληρωμένες και ενοποιημένες λύσεις φιλοδοξούμε να συμβάλλουμε στην ευρύτερη διάδοση του e-learning, του one-to-one και bring-your-own-device στην ελληνική εκπαιδευτική πραγματικότητα.

Τραβήξαμε την προσοχή σας;

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμάς και τις υπηρεσίες μας; Μπορείτε να μας αφήσετε μήνυμα και κάποιος εκπρόσωπός μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας για τον προγραμματισμό ενός ραντεβού.

Επικοινωνία

Τα έργα μας

Αν ενδιαφέρεστε να δείτε ενδεικτικά παραδείγματα έργων που έχουμε υλοποιήσει, μπορείτε να μεταβείτε στην ενότητα Πελάτες και να περιηγηθείτε στο portfolio μας.

Πελάτες